Adžika "sievasmātes mēle" ukraiņu gaumē

3 1

Sastāvdaļas

  • 3 kg. kabači
  • 1 kg. saldie pipari
  • 200 gr. ķiploki
  • 200 eļļa
  • 200 gr. cukurs
  • 500 gr. tomātu pasta
  • 3 ēd. kar sāls
  • 4 -5 asie mazie pipari (sarkanie pākstīs)

Pagatavošana

25 min.
  1. Visu samāļ ar gaļmašīnu kabačus, piparus,asos piparus un t. t. Ieliek katlā, pievieno sāli,cukuru un vāra 20 min.Pēc tam pievieno tomātu pastu, lēnām maisa kā putru,jo paliks bieza masa . Apmēram 5. min un gatavs.

Komentāri

Igors 2016. gada 30. aprīlis 16:48
Ar ko parasti ēd šādu adžiku?
Bigija 2013. gada 20. novembris 16:16
Samaļu,asa kā sievas mātes "mēle", tur radies nosaukums.
Ilze 2013. gada 18. novembris 09:30
Ļoti laba manta!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi