Plaudis ar zemeņu risoto

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 plauži
  • 12 zemenes
  • 2 šalotes sīpoli
  • 1 dzeltena paprika
  • 150 g rīsu
  • 150 g zivju buljona
  • 4 ēdamk. baltvīna
  • 4 ēdamk. Filadelfijas siera
  • 2 ēdamk. sviesta
  • 2 ēdamk. ūdens
  • 1 tējk. cukura
  • 1 tējk. balzamiko etiķa
  • Timiāns

Pagatavošana

30 min.
  1. Zivis izķidā un atdala filejas, ierīvē ar sāli, pipariem un apcep. No galvām, asakām un garšaugiem uzvāra buljonu. Sīpolus smalki sagriež un apcep, pievieno rīsus, iemaisa sviestu, pielej baltvīnu un buljonu. Vāra visu līdz gandrīz gatavs. Tad pievieno sieru, sagrieztas zemenes, kubiņos sagrieztu papriku un sautē vēl 2 min. No iegūtās masas izveido apaļu formu. Pārkaisa ar timiānu un pārlej ar mērci, kas pagatavota no četrām zemenēm, sablenderētām ar ūdeni, cukuru, balzamiko etiķi un sviestu. Ēdienu dekorē ar svaigām zemenēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni