Sākums > Receptes > Zupas

Pangasīdsama biezzupa ar sieru

2010. gada 28. jūnijs
Foto: Salas Zivis
Pagatavošana
35 min
1. Izkausē sviestu un sautē tajā sakapātus sīpolus, pievieno vistas buljonu, ūdeni, sakapātu seleriju, burkānus un kartupeļus. Visu vāra līdz dārzeņi ir mīksti. Bļodā sajauc 120 ml piena un miltu, iemaisa to zupā. Atlikušo pienu kopā ar seleriju sāli, pipariem un sāli, sajauc un iemaisa zupā. Visu vāra vēl 10 min., līdz tā sabiezē. Maisījumā iemaisa 2 cm lielus zivs gabalus un vāra, līdz zivi var viegli sadalīt ar dakšiņu. Tad iemaisa sarīvētu sieru un vāra līdz siers ir izkusis.
Uz augšu