Kraukšķīgais pangasīdsams

3 1

Sastāvdaļas

  • Pangasīdsama filejas iesmiņi
  • 75 g kausēta sviesta
  • 50 g sālsstandziņu
  • 1 tējk. garšvielu sāls
  • ½ tējk. seleriju sāls
  • ½ tējk. ķiploku sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Sajauc kārtīgi sasmalcinātas sāls standziņas ar garšvielu, seleriju un ķiploku sāli. Filejas iesmiņus atsaldē, nosusina, iemērc izkausētā sviestā un apklāj ar garšvielu maisījumu. Iesmus grilē, līdz zivis var viegli atdalīt ar dakšiņas palīdzību.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni