Cūkgaļa tomātu peldē

3 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg cūkas maltās gaļas
  • 0.5 nelielas jaunās kāpostgalvas
  • 2 burkāni
  • Daži sīpoli
  • 2 olas
  • Pāris ķiploka daiviņas
  • 0.5 l tomātu sulas
  • Sāls
  • Pipars
  • Lauru lapas
  • Eļļa

Pagatavošana

40 min.
  1. Vajadzīgās sastāvdaļas notīrā un sagatavo.
    Vajadzīgās sastāvdaļas notīrā un sagatavo.
  2. Maltajai gaļai klāt 2 olas un dažus mazus sīpolus vai pusi no liela sīpola, klāt arī sāli un piparus.
    Maltajai gaļai klāt 2 olas un dažus mazus sīpolus vai pusi n...
  3. Pa to laiku liek uz pannas cepties sagrieztus kāpostus, lai apbrūninās un sakrītas tilpumā.
    Pa to laiku liek uz pannas cepties sagrieztus kāpostus, lai...
  4. Kamēr kāposts sildās - var no gaļas iztaisīt kotletītes, formas un lielums katram pēc ieskatiem.
    Kamēr kāposts sildās - var no gaļas iztaisīt kotletītes, for...
  5. Sagatavo arī cepšanai sīpolu un burkānu, burkānus vēlams griezt ar nazi nevis rīvēt.
    Sagatavo arī cepšanai sīpolu un burkānu, burkānus vēlams gri...
  6. Liek uz sakarsētas pannas cepties kotletītes, viņas nav jāizcep, tikai viegli jāapbrūnina, jo savu pilngatavību viņas sasniegs citur.
    Liek uz sakarsētas pannas cepties kotletītes, viņas nav jāiz...
  7. Kāposts jau izskatās gatavs.
    Kāposts jau izskatās gatavs.
  8. Tas nozīmē, ka laiks likt apcepties sīpolus un burkānus, šeit vēlams piegriezt klāt arī mazliet ķiploka.
    Tas nozīmē, ka laiks likt apcepties sīpolus un burkānus, šei...
  9. Kad dārzeņi izskatās pusgatavi, tad tiem pievieno pirmīt apcepto kāpostu un pāris lauru lapas.
    Kad dārzeņi izskatās pusgatavi, tad tiem pievieno pirmīt apc...
  10. Visu pārlej ar tomātu sulu, traki pārspīlēt ar nevajag, tā, lai neapsedz visu.
    Visu pārlej ar tomātu sulu, traki pārspīlēt ar nevajag, tā,...
  11. Ļauj uzsilt visam līdz viršanai un tad samazina liesmu teju līdz minimumam un uzliek visam pa virsu pirmīt apceptās kotletītes. Traukam liek virsū vāku virsū un ļauj, lai viss lēnā garā sildās minūtes divdesmit vai kamēr dārzeņi ir mīksti un gatavi.
    Ļauj uzsilt visam līdz viršanai un tad samazina liesmu teju...
  12. Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem un zaļumiem.

    Labu apetīti.
    Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem un zaļumiem. 

Labu apetīti...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

linda vitolina 2010. gada 28. augusts 22:07
loti lidziga slinkajiem tiitenjiem....slinkie tiitenji man gan patiik daudz labaak:)
Liene 2010. gada 29. jūlijs 15:15
Lieliska recepte!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni