Jūras velns ar laša sviestu

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 šķēles jūras velna bez ādas un muguras
  • 1 citrons
  • 100 g kūpināta laša
  • 50 g sviesta
  • 100 ml zivju buljona
  • 3 ēdamk. saldā krējuma
  • Dilles
  • Malti baltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Jūras velna šķēles noskalo, nosusina un apslaka ar citrona sulu, pievieno sāli. Dažus diļļu zariņus noliek rotāšanai, pārējos sasmalcina un samīca kopā ar kūpināto lasi un sviestu, pievieno piparus. Zivs gabalus kārto cepam traukā un pārlej ar zivju buljonu, tvaicē 3 min. Veidnē iemaisa lašu sviestu un krējumu, vēlreiz tvaicē 3 min. Pasniedz ar diļļu zariņiem un citrona daiviņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni