Heka tīteņi baltvīnā

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 400 g saldētas hekas
  • 150 ml baltvīna
  • 8 ķīnas kāposta lapas
  • 3 ēdamk. maurloku
  • ½ tējk. citronpiparu
  • Ūdens
  • Sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Atkausē zivi un sagriež 4 daļās. Ķīnas kāpostu lapas plaucē sālsūdenī 2. min. Zivs gabalu liek uz divām kāpostu lapām un apkaisa ar sasmalcinātiem maurlokiem, sāli un pipariem. Tad satin un sastiprina ar iesmiņiem. Tīteņus liek pannā, pievieno vīnu un sautē 8 min. Heka tīteņus pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un svaigiem dārzeņu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni