Haizivs kebabs

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg haizivs gaļas
  • 450 g konservētu ananāsu gabaliņu
  • 8 ēdamk. sojas mērces
  • 4 ēdamk. heresa
  • 2 ēdamk. brūnā cukura
  • 1 tējk. malta ingvera
  • 1 tējk. sinepju pulvera
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 sarkanā paprika
  • Kokteiļtomāti
  • Šampinjoni
  • Sīpoli

Pagatavošana

70 min.
  1. Ananāsu gabaliņus nosusina. No ananāsu sulas, sojas mērces, heresa, brūnā cukura, ingvera, saspiesta ķiploka un sinepju pulvera pagatavo marinādi. Sagriež zivi 3 cm lielos gabalos, liek bļodā un pārlej ar marinādi, marinē vismaz 1 h. Zivs gabaliņus nosusina un marinādi saglabā. Uz iesmiem pārmaiņus uzdur zivi un ananāsu, paprikas gabaliņus, kokteiļtomātus, šampinjonus un sīpolus. Apcep no abām pusēm 5 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni