Pildīta forele

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 forele
  • 1 citrons
  • 60 g tomātu
  • 20 g puravu
  • Dilles
  • Sviests
  • Baltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Iztīrītu foreli ierīvē ar sāli, pipariem un apslacina ar citrona sulu. Sagriež puravus un apcep sviestā. Tomātus applaucē un novelk tiem ādu, pēc tam sagriež daiviņās. Dilles smalki sakapā. Ar dārzeņiem pildītu foreli ietin ar sviestu ieziestā folijā un cep 30 min. Zivi var pasniegt ar saldā krējumā ceptiem kartupeļiem.

Komentāri

Juris 2010. gada 28. jūnijs 16:54
Vai, paldies mīļajiem šīs receptes radītājiem, jo tik gardu pildīto foreli nebiju baudījis.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni