Butes kumosiņi

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 500 g butes filejas
  • 1 citrons
  • 1 /3 glāzes piena
  • 2 ēdamk. miltu
  • Pētersīļi
  • Malti melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Zivs fileju sagriež gabaliņos un iemērc pienā. Izņemot no piena, pārkaisa ar sāli un pipariem. Apviļā miltos un cep 4 - 6 min., 160°C. Gatavu zivi pasniedz ar citrona šķēlītēm un pētersīļu zaļumiem.

Komentāri

Juris Balulis 2010. gada 28. jūnijs 09:24
Šādu zivs ēdienu ēdīs pat cilvēks, kuram zivs negaršo. Nu ļoti garšīgi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas