Viltotais plovs

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 paciņas rīsu
  • 2 vidēji lieli vistu šķiņķi [ vai cita gaļa ]
  • Dārzeņu vai pupiņu lečo. Viena burciņa
  • Pipari, sāls, buljona kubiciņš

Pagatavošana

55 min.
  1. Katlā ieliek vārīties rīsus ar buljonu. Labāk atvērt rīsu paciņu un izbērt tā saturu jau sākumā. Tikmēr gaļu sagriež kubiciņos un liek uz pannas cepties. Kad rīsi ir gandrīz gatavi gaļu ieber rīsu katlā un ielej lečo. Neizlejiet ārā ūdeni no katla! Visu kārtīgi samaisa uzliek vāku un lai sautējas kamēr nav vairs palicis daudz ūdens un rīsi ir gatavi.

Komentāri

Jelena 2011. gada 7. decembris 15:16
Garsigi!!!
ham-ham 2011. gada 4. septembris 18:07
kaut kā pašķidru sanāca....
arvispolis 2010. gada 4. jūnijs 21:53
loti labs

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni