Sākums > Receptes > Pamatēdieni

ātrais zivju-kartupeļu sacepums

2010. gada 17. maijs
Foto: jurka
Pagatavošana
60 min
1. Recepte ir viegla, ēdiens sanāks sātīgs un garšīgs.
Foto: jurka
2. Sākumā vajag atlaidināt zivs fileju, kad tas ir noticis, to vajag apbirdināt ar pipariem un aplikt ar citrona šķēlītēm, lai mazliet paspēj ievilkties.
Foto: jurka
3. Kamēr zivs ievelkas, tikām var sagatavot pārējās sastāvdaļas, sieru jāsarīvē, pārējais jāsagriež.
Foto: jurka
4. Sieru var sajaukt uzreiz ar majonēzi vai arī beigās to vienkārši uzkaisīt sacepumam un tad pievienot majonēzi.
Foto: jurka
5. Tālāk jāņem ietaukota panna un jāliek tur jau pirmā kārta ar kartupeļiem, to vēlams būtu izdarīt vienmērīgi, es vēl uzkaisīju kartupeļu garšvielas nedaudz.
Foto: jurka
6. Tālāk kārta ar zivs gabaliņiem un tomātiem.
Foto: jurka
7. Sāli lieku tikai uz tomātiem, pārējās sastāvdaļas paliek nesālītas.
Foto: jurka
8. Tad atkal kartupeļu kārta un garšvielas.
Foto: jurka
9. Pa virsu siers ar majonēzi.
Foto: jurka
10. Uz uz minūtēm 40-50 jāliek panna cepeškrāsnī pie 180 grādiem. Kad sāk apbrunināties siera cepure, tad arī sacepums gatavs.
Foto: jurka
11. Atliek vien likt uz šķīvja.
Foto: jurka
Uz augšu