Čili - sarkano pupiņu zupa

4 1
Čili - sarkano pupiņu zupa
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 400 g maltās gaļas
  • 800 g nomizotu tomātu savā sulā
  • 400 g sarkano pupiņu
  • 1 paciņa meksikāņu garšvielas CONCORNE, ja nav tad Santa Maria gaļas kopējā garšviela - sarkana, vai meksikāņu „spais mix” garšviela

Pagatavošana

30 min.
  1. Malto gaļu cep līdz zeltītam brūnumam, tad pārvieto katliņā un vāra.
  2. Pievieno garšvielu, tad tomātus ar visu sulu (sasmalcinātus) un tad pupiņas (noskalotas), vāra uz mazākas uguns (tomātiem un pupiņām jāizsilst) līdz uzvāra (burbuļi ceļas) un gatavs.
  3. Pasniedzot dekorē ar zaļumiem un svaigu čili piparu (ja vēlās).

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

janis 2015. gada 7. novembris 10:26
Pievieno konsrtvētās pupiņas
fredis 2015. gada 7. novembris 06:34
pupiņas nu gan tik īsā laikā nevar izvārīt
monta 2012. gada 7. maijs 13:58
vai patiešām tas aizņem 30 minūtes?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas