S, 27.04.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Deserti
> Kokosriekstu bumbiņas
Kokosriekstu bumbiņas
sanita maksimova
2010. gada 18. marts
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošanas laiks norādīts neņemot vēra laiku, kas jānotur konfektes ledusskapī, līdz pilnīgai gatavībai.
Pagatavošana
40 min
1.
Iebiezināto pienu sajauc ar kokosriekstu skaidiņām viengabīgā masā. Patur ledusskapī, līdz masa sacietē.
2.
Ar rokām veido bumbiņas, vidū iespiež mandeli.
3.
Bumbiņas apvārta kokosriekstu skaidiņās,noliek ledusskapī uz 24 stundām.
Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Interesanti
Lēti kebabi drīz var kļūt par vēsturi
(6)
Interesanti
Tests
⟩
Vai vari ievietot pareizo burtu zivs nosaukumā?
Interesanti
Tests
⟩
Vai vari izveidot labi zināmu dārzeņu nosaukumus?
Recepšu izlases
Sāļie kārtainās mīklas našķi: launaga kārbiņai vai uzkodām ballītē
Recepšu izlases
Citas par citām gardākas: 14 plāno pankūku receptes kārtīgam pankūku rītam
Recepšu izlases
Pēc labi padarīta darba godam nopelnīts pikniks: 10 labas receptes
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
Рига говорит об отказе от русского языка в школах
RUS TVNET
"Больше я там не выступал": Родион Гордин о конфликте с хозяйкой клуба
RUS TVNET
"Я выполняю свою работу": житель Эстонии записал разговор с мошенницей
RUS TVNET
"Ресурсов нет". Эксперты о том, продержится ли Украина до лета
Uz augšu