Plānās pankūkas ar malto gaļu

4 1
Plānās pankūkas ar malto gaļu
Foto: Depositphotos.com
Darbojoties raiti ar divām pannām - pildītās pankūkas ātri vien gatavas :)

Sastāvdaļas

  • Pankūku mīklai:
  • 250 g miltu
  • 1 ola
  • Piens
  • Cukurs
  • Sāls
  • Pankūku pildījumam:
  • 300 g maltas cūkgaļas
  • 1 sīpols
  • 1 saišķītis svaigu diļļu
  • Garšviela "Anniņa" bez sāls
  • 2 šķipsna/s sāls
  • 1 šķipsna/s piparu

Pagatavošana

30 min.
  1. Miltus sajauc ar pienu, pievieno olu. Sāli pieber aptuveni 0.5 tējkatoti, cukuru - pēc garšas. Mīklai jābūt šķidrai un vidēji saldai. Cep lielās pankūkas no abām pusēm - līdz tās kļūst gaiši brūnas.
  2. Malto gaļu, sagrieztus sīpolus, sakapātas dilles uz pannas apcep līdz gaļa paliek brūngana. Pēc garšas pievieno "Anniņu", sāli un piparus - tā, lai nebūtu par sāļu.
  3. Tad ņemam pankūku un vidū ieliek 2 - 4 tējk. maltās gaļas. Saloka pankūku. Tad liek uz pannas un nedaudz apcep, lai pankūkas netaisītos vaļā.
    Var pasniegt ar skābo krējumu vai ar to kas labāk patīk!

    Labu apetīti!
    Tad ņemam pankūku un vidū ieliek 2 - 4 tējk. maltās gaļas. S...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

sabine 2010. gada 12. aprīlis 14:10
Cik daudz piena???

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni