Sākums > Receptes > Brokastis

Sviests ar dillēm un ķiplokiem

2010. gada 27. februāris
Foto: Depositphotos.com
Kad parastais sviests jau apnicis, nākas meklēt citus risinājumus jaunām garšām. Ko Tu teiktu par garšām bagātu un aromātisku sviestu uz savas rīta sviestmaizes? Domāju, ka tas ir tā vērts!
Pagatavošana
20 min
1. Sviestu patur istabas temperatūrā tā lai ir mīksts, noloba ķiploku pāris daiviņas un izspiež caur ķiplok spiedi, dilles sagriež smalki, to visu samīca viendabīgā masā un pievieno šķipsniņu sāls.
2. Ietin tajā pašā sviesta folijā, tādu kā desu un liek ledusskapī. Pēc brīža masa būs sacietējusi, to ņem ārā.
Sagriež mazos kubiņos priekš 1 maizītes un tur istabas temperatūrā, lai viegli uzklāt uz maizītes.

Lai labi garšo!
Uz augšu