Gan bei vistas zupa ar nūdelēm

4 1

Sastāvdaļas

  • Olu nūdeles
  • Brokolis
  • Burkāns
  • Vistas fileja
  • Sojas mērce
  • Galina Blanca vitsas kubiciņš

Pagatavošana

10 min.
  1. mazos gabaliņos sagriež vistas fileju,liek vārīties,pievieno nūdeles, tad ripiņās sagrieztu burkānu, tad brokoli...katru sastāvdalū pavāra apmēram 2min...burkānam un brokolim jābūt cietam...
  2. Tad pievieno sojas mērci, ja nepieciešams var arī vistas buljona kubicinu pēc garšas, bet buljonam jāsānāk brūnā krāsā!!!

Komentāri

kiks 2010. gada 8. oktobris 10:24
.....Pa to laiku, pusgatavajai zupai pievieno brokoli sagrieztu smukos gabaliņos, un sagriezto ķīnas kāpostu arī līdzīga izmēra gabaliņos. Tad to visu vēl pavāra 10 minūtes un sekojoši pievieno rīsu nūdeles un vēl 5 minūtes vāra. Noslēgumā, kad viss gatavs katliņu noņem no uguns un zupai pievieno omletes strēmelītes un gardums ir gatavs (omletes strēmelītres nedrīkst vārīt, jo tad visa estētika zupai pazudīs):). Lai jums garšo!...
kiks 2010. gada 8. oktobris 10:21
Nu ziniet, es esmu ēdis to zupu Ganbei, norādītajā receptē pat 1/3 nav patiesības. Sekojoši komponetes sekojošas: rīsu smalkās nūdeles, šitaki sēnes, brokolis, olas (paredzēts izcept omleti un sagriezt strēmelītēs), Vistas sarkanā gaļa (stilbiņi vai šķinķīši), ingvera sakne, burkāni, ķīnas kāposts.

Izvāra rūpīgi visas vistas sastāvdaļas ar garšvielām (pipari,lauru lapas, ķiploks), lai vaidojas saturīgs labs buljons. Visu nokāš, gaļu atdala no kauliem un noņem ādu. Tad to sagriež mazos kubiņos (gabaliņos) un saliek atpakaļ buljonā, kur liek klāt ripiņās sagrieztus burkānus, nedaudz (apmēram 20g. ingvera smalki sagriezta) pievieno buljonam, kā aŗi strēmelītēs sagrieztas šitaki sēnes. Tad to visu liek vārīties, kamēr produkti ir pusgatavi (15 min.).
Pa to laiku sakuļo 1-2 olas (pieliek sāli, garšvielas) un izcepj viendabību pankūkveidīgu omletes plātni. To atdzesē un ar asu nazi sagriež smalkās garneš strēmelītēs un noliek atpūsties.... (to be connt...)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas