Pilditas olas1

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 cieti varitas olas
  • 1 ed.k.skaba krejuma
  • Sals
  • Loki vai maurloki

Pagatavošana

25 min.
  1. Olam notira caumalu, pargriez gareniski uz pusem un iznem dzeltenumus. Trauka sakarto olu pusites, ja olas ir nestabilas tad apakspuse tas nolidzina. Dzeltenumus krietni saberz ar karoti, sajauc ar skabu krejumu un sasmalcinatiem lokiem, pieliek sali. Ieguto pildijumu saliek olu ousites ar kaudzi, izveidojot skaistu formu.

Komentāri

sanija 2012. gada 19. janvāris 13:06
ļoti garšīgi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis