Jūras un sauszemes velšu maigas vakariņas

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 g garneļu
  • 200 g vistas filejas
  • 6 mazas kukurūzas vālītes
  • 1 /4 bundža olīvu bez kauliņiem
  • 100 ml saldā krējuma (netrekns, var tikt aizstāts ar pienu)
  • Tējkarote sviesta
  • 3 -4 ķiploka daiviņas
  • 1 neliels sīpols
  • 1 tējkarote karija pulvera
  • Pus apelsīns
  • Sāls
  • Olu nūdeles vai pilngraudu spageti

Pagatavošana

20 min.
  1. Vistu sagriež nelielos gabaliņos, pusripiņās sagriež sīpolu, sasmalcina ķiploku, izspiež apelsīna sulu, sagriež olīvas ripiņās.
  2. Nelielā emaljētā katliņā izkausē sviestu, ieber ķiploku un sīpolu un dažas sekundes ātri apcep/apsautē, pieber klāt kariju un sāli un izmaisa.
  3. Liek klāt vistu, aiztaisa katliņam vāciņu un pacep/pasautē 2-3 minūtes uz lielas uguns, 2 reizes apmaisot. Pievieno garneles, kukurūzas vālītes, olīvas, apelsīna sulu. Aizver vāku un pasautē 2 minūtes uz nelielas uguns.
  4. Lej klāt saldo krējumu un ar aizvērtu vāku pasautē vēl 1 minūti.
  5. Pievieno uzbriedinātas, notecinātas nūdeles vai izvārītus spageti un uz lielas uguns ātri apmaisot pusminūti pacepina.
  6. Var pasniegt ar Ķīnas salātiem (atrodami manās receptēs)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni