Valentīndienas cepumi ar šokolādi

3 1

Sastāvdaļas

  • 4 tases miltu
  • Šokolādes tāfelīti(lieli saldummīļi ņem divas)
  • 2 olas
  • Sodu
  • Sāli
  • 3 /4 tases baltā cukura
  • 3 /4 dzeltenā vai brūnā cukura (ja nav ņem 1 1/2 tasi baltā cukura)
  • 100 g sviesta
  • Vaniļas cukurs

Pagatavošana

70 min.
  1. Sasmalcini šokolādi
  2. Ūdens peldē izkausē paciņu sviesta,bļodā saputo olas. Tām pievino sviestu, vaniļas cukuru, sodu un šķipsniņu sāls.
  3. Sasildi cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
  4. Masai pievieno cukuru, puto, līdz tas gandrīz izkusis. Tad maisot pieber nepieciešamo miltu daudzumu. Beigās pievieno šokolādes gabaliņus un visu cītīgi samaisi.
  5. Uz cepamā papīra loksnes ar ēdamkaroti liec mīklas pikas tā, lai karstumā cepumi nesaplūst.
  6. Cepumi ir gatavi, kad tie kļuvuši brūni. Kamēr karsti, noņem no papīra un ļauj atdzist.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Rēzija 2013. gada 14. decembris 19:58
Man ir jautājums:'' cik daudz sodas, sāls, vaniļas cukura?''
vesma 2010. gada 16. novembris 17:08
nu teiksu ka sie cepumi ir briesmigi (puke)
vajadzetu ari precizi noraditt cik sodas un vanilas cukura !! :(
parak saldi ari sanaca....
nu nav garsigi,,,
tas ir tocc....
Liene 2010. gada 12. februāris 14:19
Kam domāts tas brūnais cukurs? Vai tad nebūs par daudz,ja liks gan 3/4 tases baltā cukura un vēl 3/4 tases brūnā?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti