Biezpiena standziņas

3 1

Sastāvdaļas

  • 200 g biezpiena
  • 1 ola
  • 2 /3 glāzes cukura
  • 250 g miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • Augu eļļa - cepšanai
  • Pūdercukurs - apkaisīšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Sajauc biezpienu ar olu un cukuru.
  2. Pieber miltus (2-3 ēd. k. atstāj mīklas izrullēšanai) un cepamo pulveri.
  3. No iegūtās mīklas veido desiņas ~ 1,5 cm dm. Iegūto "desiņu" sagriež ~10 cm gabaliņos. Gabaliņus ar pirkstu palīdzību veido trījstūra formā.
  4. Liek sakarsētā eļļā un cep no katras puses līdz nūjiņas zeltaini brūnas.
  5. Gatavas nūjiņas liek uz salvetes, lai notek liekā eļļa. Kārto uz šķīvja un pārkaisa ar pūdercukuru. Ēd ar ievāijumu un pienu.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti