Gardā soļanka

5 1

Sastāvdaļas

  • 700 g liellopu gaļas
  • 400 g vārītas desas
  • 5 marinēti gurķīši
  • 5 kartupeļi
  • Sīpols
  • Burkāns
  • 100 g tomātu pastas
  • Eļļa
  • Garšvielas
  • Olīvas
  • Krējums

Pagatavošana

130 min.
  1. Gaļu sagriež pāris gabalos un liek vārīties. Pieliek lauru lapas, sāli, piparus. Vāra apmēram 1h. Gurķīšus sagriež salmiņos un vāra atsevišķi, pēc uzvārīšanās vāra 5 min, tad tos liek kastrolī, kur vārās gaļa. Kartupeļus sagriež salmiņos. Burkānu sarīvē un sagriež sīpolu. Desu arī sagriež salmiņos. Kad gaļa jau gatava, liek uz pannas cepties sīpolus un burkānus, izņem gaļu no buljona un sagriež salmiņos, tad kopā ar desu liek pannā cepties pie sīpoliem un burkāna. Kartupeļus pievieno zupai. Kad viss ir apcepies, pievieno garšvielas un tomātu pastu, apcep 5 min un visu izlej kasrtolī. Vāra vēl 10 min. Pasniedz ar krējumu un dažām olīvēm.

Komentāri

Imodzhena 2010. gada 1. decembris 14:35
dikti garšīga! un saprotami aprakstīta gatavošanas gaita :) un , ja ir vēlme piekasīties pie sastavdaļu esamības/neesamības, tad pieņemiet, ka ta ir ekonomiskā Soļanka :p
Sabux 2010. gada 27. oktobris 19:04
Soļanka vai ne-soļanka, bet sanāca ļoti garšīgi!!
Gestapo 2009. gada 30. oktobris 15:23
Tā jau nav soļanka, jo nav ne kūpinājuma ne arī nierītes.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas