Zirnekļu kēksi

3 1

Sastāvdaļas

  • 100 g margarīna
  • 75 ml piena
  • 150 ml Dansukker niedru cukura „Demerara”
  • 2 olas
  • 250 ml kviešu miltu
  • 2 ēd. k. kakao
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 2 ēd. k. vaniļas krēma pulvera vai
  • 1.5 ēd. k. kartupeļu miltu
  • 1 tējk. Dansukker vaniļas cukura
  • Rotājums:
  • Lakricas nūjiņas
  • Krāsainas konfektes

Pagatavošana

40 min.
  1. Izkausē margarīnu un pievieno pienu. Ļauj sakarst, bet neļauj vārīties.
  2. Sakuļ olu un pievieno nedaudz cukura. Sajauc kviešu miltus ar cepamo pulveri, vaniļas krēma pulveri un kopā ar piena maisījumu pievieno olas maisījumam.
  3. Piepilda papīra formas cepešpannā vai kēksiņu plātni.
  4. Cep kēksus krāsns vidusdaļā 225 grādos apmēram 12 minūtes. Ļauj atdzist. Izrotā.

    Lai labi garšo!
    Cep kēksus krāsns vidusdaļā 225 grādos apmēram 12 minūtes. Ļ...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize