Krāsnī cepta paprika

5 1
Krāsnī cepta paprika
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 2 paprikas
  • 1 ēd. k. sakapātu pētersīļu
  • 1 ēd. k. balzāmetiķa
  • 1.5 ēd. k. olīveļļas
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
  2. Papriku sagriež strēmelītēs, apziež ar eļļu, apkaisa ar sāli.
  3. Ieklāj cepešpannā cepamo papīru, uz tā kārto papriku un liek karstā cepeškrāsnī.
  4. Pēc 10 minūtēm izņem pannu, vēlreiz apziež papriku ar eļļu un cep vēl 10 minūtes, līdz tā kļūst viegli brūna.
  5. No eļļas, etiķa, sāls, pipariem un pētersīļiem pagatavo mērci, kārto papriku uz šķīvja un pārlej tai mērci. Ēd kopā ar maizi.

    Lai labi garšo!
    No eļļas, etiķa, sāls, pipariem un pētersīļiem pagatavo mērc...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

nja 2016. gada 28. janvāris 22:30
A kā mērci taisit

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas