Mājas muslis 1

3 1

Sastāvdaļas

  • 4 glāzes auzu pārslu
  • 1 /2 glāze klijas
  • 1 /4 glāze kokosa skaidiņu
  • 1 /2 glāze lielos gabalos sadrupināti rieksti
  • 1 /2 paciņa vaniļas cukura
  • 1 tējk. sāls
  • 1 /4 glāzes augu eļļas
  • 1 glaze auglu sulas, zaptsūdeņa (1:1)vai kompota
  • 1 /4 glāzes žāvētu aprikožu kubiņu
  • 1 /4 glāzes rozīņu

Pagatavošana

60 min.
  1. Sajauc visus produktus izņemot sulu, aprikozes un rozīnes. Pielej sulu un izmaisa.
  2. Izliek uz cepamplāts un sautē uz nelielas uguns apmaisot, kamēr masa ir diezgan pasausa, zeltaina un drupana. Iemaisa aprikozes un rozīnes. Uzglabā atvērtā burkā (ne ilgāk kā 3 - 4 nedēļas).
  3. Var pasniegt ar pienu, sulu, putukrejumu, pārkaisīt putrai, ēst tāpat, kad izsalcis!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis