Salati "eoliana" (sicilija)

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Tuncis ella - 100 gr
  • Variti kartupeli - 4 videji
  • Tomati (saldi) - 5 videji
  • Mozarella siers - 50gr
  • Salatu lapas - 7 lielas
  • Sipoli - 1 liels, vai 2 videji
  • Olives - 10 (pec gaumes - zalas vai menlas, ar vai bez kauliniem)
  • Kaperi - 10-15gb
  • Olivella - 2-3 ed.kar
  • Baltvina etikis - 1 ed.kar
  • Sals (pievieno, ja nepieciesams, kad salati jau samaisiti, jo samera daudz sals ir no kaperiem, olivem un tunca)
  • Oregano, pec gaumes

Pagatavošana

30 min.
  1. Kartupelus, tomatus un sieru sagriez palielos gabalinos, salatu lapas saples palielas dalas, tunci sadala ar pirkstiem ne parak siki (jo lielai gabali, jo labak), sipolu sagriez loti planas ripinas, kuras pargrieztas uz pusem, kaperus nomazga udeni no sals (var paturet silta udeni, kam pievienots baltvina etikis), olives sadala uz pusem (parkniebjot - negriezot), pievienoellu un etiki - samaisa. Maisit vajag viegli, lai nesanak ka putra. Pagarso, ja nepieciesams, pievieno sali. Pec gaumes, var piev8ienot kadu skipsninu oregano.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti