Slinkie tīteņi -ne priekš slinkām mājsaimniecēm :)

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kāpostgalva
  • 500 gr.maltās gaļas
  • 2 -3 paciņas rīsu
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • Toātu pasta

Pagatavošana

50 min.
  1. Uzliek vārīties rīsus
  2. Uzliek vārīties pilnu tējkannu ar ūdeni
  3. Tad sākam griezt.
  4. Sagriež kāpostu galvu apmēram 2*1 cm garos kubiņos.
  5. Uzreiz sarīvē burkānus un sagŗiež nelielos gabaliņos sīpolus.
  6. Tad liek apcepties kāpostus, apberot ar garšvielām (sanāk daudz, tapēc tas ir jādara vairākos piegājienos). Apceptos kāpostus met katlā, kurā viss sautēsies. Pa to laiku jau ir uzvārījies ūdens, ko pievienojam pie kāpostiem, tik daudz, lai pārsedz kāpostus.Kad ir apcepti visi kāposti, liek cepties malto gaļu, pievienojot burkānus un sīpolus un garšvielas.
  7. Visu apcepto pievieno katlā kur jau sautējas kāposti.
  8. Nu jau kad kāposti palikuši mīksti, ir jau arī uzvārījušies rīsi, kurus arī pievieno klāt visai kāpostu masai. Nobeigumā pievieno pāris karotes tomātu pastas. Nedaudz ļauj ievilkties garšām un var ēst.
  9. Visgardāk kad pasniedz ar krējumu mmm :)
  10. Labu apetīti!

Komentāri

Linda 2012. gada 4. augusts 18:25
Paldies, ljoti vienkarshi un garshiigi!
Inga 2011. gada 29. oktobris 13:36
Dikti labs!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni