5. Uz pannas ar augstām malām (ar vāku) vai biezā katlā uzkarsē eļļu un apcepp tajā sīpolus. Kad sīpoli kļuvuši caurspīdīgi pievieno zaļumus 5 minūtes psautē.
6. Pēc tam pievieno dārzeņus - vispirms sēnes. Pēc 10-15 minūtēm pievieno burkānus. Vēl pēc 10 minūtēm pievieno papriku,
7. Kad paprika 5 minūtes ir sautējusies pievieno gaļu. Gaļu sautē kopā ar dārzeņiem apmaisot ik 5 minūtes.
8. Kad gaļa ir pasautējusies savā sulā apmēram 20-30 minūtes pievieno 1 mazo burciņu tomātu pastas un kārtīgi samaisa.
9. Pievieno 100g krējumu (vai 7,5% kefīru) un labi samaisa.
10. Kad plīts jau izslēgta pievieno sarīvēto ķiploku un labi samaisa.
11. Pasniedz kopā ar vārītiem kartupeļiem, rīsiem vai makaroniem.