Sēņu kaviārs

4 1

Sastāvdaļas

  • Sēnes vārītas- 1kg
  • Tomāti- 0.5 kg
  • Sīpoli 2 lieli
  • Ķiploki 1 maza galviņa
  • Sāls, cukurs pipari, lauru lapa, eļļa

Pagatavošana

60 min.
  1. pirmos caur gaļas mašinu izmaļ sīpolus un apcep eļļā, tad pievieno visas pāre'jās sastāvdaļas, iepriekš samaltas, un uzlēnas uguns vāra vismaz 40 minūtes, lai liekais šķidrums no tomātiem iztvaiko. garšvielas pievieno pēc garšas, melno piparu vietā var ņemt smaržīgos piparus.

Komentāri

Ingrīda 2013. gada 10. janvāris 10:31
Šogad pirmo reizi pagatavoju sēņu kaviāru un esmu apmierināta ar rezultātu. Protams, ka to var likt ziemai, karstu salej burkās un vāko ciet. Glabā pagrabā vai ledusskapī. Pielietojums ļoti plašs, ganzupām, gan mērcēm, bet man garšo uz sviestmaizes desu vietā. Var arī vēl pievienot aso tomātu mērci, būs vēl savādāks.
Mamma 2010. gada 14. septembris 19:20
Jā man arī tāds jautajums..
Ja viņu var litk burkā uz ziemu un kā ?
Līga 2010. gada 7. septembris 12:54
vai šis kaviārs ir domāts ātrai ēšanai? vai ziemai?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi