Cepts kabacis omletē

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 0.5 kg - kabaču
  • 3 - olas
  • 200 ml - piena
  • 1 paliels - sīpols
  • 1 tējkarote - sāls
  • 1 tējkarote - maltu melno piparu

Pagatavošana

20 min.
  1. Liek sildīties pannu.
  2. Kabačus sagriež 0.5 cm biezās šķēlītēs. Liek uz karstas pannas, uz kuras iepriekš jau uzkarsēta eļļa. Kabačus cep 10 - 15 min.
  3. Tikmēr kopā sajauc olas, pienu, smalki sagrieztu sīpolu, kā arī sāli un piparus.
  4. Kad kabači apcepti, tiem virsū lej visu sajaukto masu, un cep 5 min.
  5. Pasniedz siltu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis