Pildīti tomātiņi

5 1

Sastāvdaļas

  • 8 tomāti, 150g šampinjonu, 100g rīsu, 100g kūpināta bekona, 100g siera, sīpols, puskubiciņš dārzeņu buljona, sviests cepšanai, sāls, pipari, Vidusjūras garšaugu maisījums

Pagatavošana

60 min.
  1. Sviestā apcep sagrieztas sēnes, sīpolu un bekonu. Pievieno rīsus, pielej glāzi ūdens un uzvāra. Iemaisa sasmalcinātu buljona kubiciņu. Sautē, līdz rīsi mīksti (apmēram 20 minūtes). Tomātiem nogriež virsiņas, izņem mīkstumu, sasmalcina un sajauc ar trešdaļu sautējuma. Liek ietaukotā cepamā veidnē. Tomātus no iekšpuses pārkaisa ar sāli un pipariem.
  2. Sarīvētu vai gabaliņos sagrieztu sieru sajauc ar pārpalikušo sautējumu un pilda tomātos. Cep uzkarsētā krāsnī apmēram 30 minūtes.
  3. Padoms: Šampinjonu vietā var ņemt citas svaigas vai saldētas sēnes.

Komentāri

simona 2011. gada 6. novembris 11:04
mājturība gatavojam sanaca loti garsigi, iesaku pameginat uztaisit.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni