Marinēti gurķi ar aronijām

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 kg gurķu
  • 1 /2 kg aroniju čemuru
  • Marinādes proporcijas
  • 1 l ūdens
  • 70 g cukura
  • 30 g sāls
  • 50 ml ābolu etiķa

Pagatavošana

60 min.
  1. Gurķus nomazgājiet,nosusiniet un salieciet vertikāli sagatavotajās burkās.Starpā lieciet noplaucētas aronijas.
  2. Pieberiet ūdenim cukuru,sāli un pielejiet etiķi,uzvāriet un pārlejit gurķus trīs!!! reizes ar šo marinādi.Tad burkas aizvākojiet ar metāla vāciņiem,apgāziet otrādi un paturiet,līdz atdziest.

Komentāri

Jevgenija 2014. gada 15. septembris 16:50
Evijai. Laikam tas varetu nozīmēt tādu procesu, ka , nu apjej ar marinādi, tas viena reize. tad atkarība no receptes, ka ieteikts, vai nu notur noteiktu laiku un izlej marinadi atkal katlā, vai līdz atdzišanai, tad marinādi uzvara atkal un lej burkā pāri gurķiem, tā otra reize, un tā trešoreiz pārlejot, vāciņu beidzot ciet!
Inuta 2011. gada 27. septembris 23:33
3x apliet,tas ir ar karstu marinādi:))
evija 2011. gada 27. septembris 22:03
ko nozime 3 reizes apliet.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi