Persiku pudiņš ar avenēm

5 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • Persiki - 4
  • Avenes (vai meža zemenes) - 250 g
  • Ogu liķieris (pēc gaumes) - 3 ēd.kar
  • Olu dzeltenumi - 4
  • Pūdercukurs - 50 g

Pagatavošana

20 min.
  1. Persikus pārgriež uz pusēm, izņem kauliņus, pēc tam sagriež daivās. Liek traukā kopā ar ogām. Pielej 2 ēd.kar. liķiera un kārtīgi sajauc.
  2. Sajauc olu dzeltenumus ar 1 ēd.kar. liķiera un cukuru, pielej 2ēd.kar. ūdens. Trauku ar olu masu liek ūdens peldē un puto 5-10 min. līdz tā sakarst.
  3. Augļus liek porciju trauciņos, pārlej ar olu mērci. Liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 2-3 min. līdz veidojas zeltaina garoziņa.
  4. Pasniedz karstu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti