Ābolu biezenis ar banānu un kanēli

5 1
Ābolu biezenis ar banānu un kanēli
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 6 mazi āboli
  • 1 paliels banāns
  • 2 ēd. k. salda sīrupa (pēc izvēles)
  • 1 šķipsna/s kanēļa

Pagatavošana

25 min.
  1. Ābolus sagriež katru četrās daļās un ievieto caurdurī, kuru liek virs katliņa ar vārošu ūdeni , kas joprojām vārās.
  2. Pārlej ābolus ar sīrupu, pārkaisa ar kanēli un uzliek vāku caurdurim, tvaicē āblus, līdz tie kļuvuši ļoti mīksti .

  3. Mīkstos ābolus ieveto blenderī, pievieno banānu un sablendē. Ļoti garšīgi.

    Labu apetīti!
    Mīkstos ābolus ieveto blenderī, pievieno banānu un sablendē....
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi