1. Sīpolus sagriež ripās, 1 ķiploka daiviņu pēc iespējas plānās šķēlītēs.
2. Kartupeļus kārtīgi nomazgā, sagriež4 daļās. Citronu pārlej ar karstu ūdeni un pārgriež uz pusēm - no vienas izspiež sulu, otru sagriež škēlēs.
3. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Vistas gabaliņus apsmērē ar eļļu, apsāla, uzkaisa piparus un liek cepešpannā. Cep 15 min.
4. Pagatavo marinādi - bļodiņā sajauc eļļu, citrona sulu un sinepes, pievieno timiānu, sāli, piparus.
5. Liek marinādē kartupeļus, sīpolu, citrona šķēlītes, 1 ķiploka daiviņu un visu sajauc. Liek klāt vistas gabaliņiem uz pannas un cep visu kopā vēl 30 min., pašās beigās krāsnī uz dažām minūtēm var ieslēgt grila funkciju.