Zemenu un zefiru kuka

3 1

Sastāvdaļas

  • Visas tas pasas sastavdalas kuras ir galvenajas :2kg zemenes(aptuveni),zefiri nu taka vinipasi par sevi ir smagi tad kads 1kg,jogurts aptuveni 1l,nedaudz zelejas 2-3edamkarotes,ja vajadzigs saldakai dzivej varat pievienot nedaudz cukura

Pagatavošana

20 min.
  1. pirmais solis:japagatavo butu merce.
  2. kada liela bloda jaielej litrs jogurta,japievieno divais vai 3 karotes zelejas,atkariba cik stingru kuku velaties,protams saldakai dzivei varat pievienot 2vai3 tejkarotes cukura,visu rupigi samaisit.
  3. Vislabak kuku varetu gatavot liela,dzila trauka tatad tgd veidosim pirmo kukas kartu,zefiri japarples pa vidu uz pusem un ieliekam trauka lai trauka dibens butu noklats,tad zefiriem pa virsu liekam uz pusem sagriestas zemenes,kad tad paveikts pari pirmai kartai rejam muru gatavoto merci,tar liekam otro kartu protams tada pasa seciba,zefiri un zemenes un merce,lidz trauks pilns,vislabak to pasniegt otraja diena tad zefiros bus iesukusies zemenu sula,bet ja pasakums notiks tulit varat pasniegt ariuz reiz,garso vienkarsi ideali...Labu apetiti!

Komentāri

kate darzniece 2009. gada 12. jūlijs 10:34
var gan ar sokoladi gan bes tas...
ja želantīnu,jogorta vieta vari lietot ari krejumu.
to vari noteikt pati,jo atkariba cik liels trauks un jo vairak zefiru un zemenu jo lielaku kuku pagatavosi...
L 2009. gada 11. jūlijs 17:16
zefīri ar šokolādi vai bez??? ko nozīmē želeja, klāt pa tiešo pieber želatīnu jogurtam??? cik liela apmēram tākūka sanāk???

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti