Kūpinātu zivju salāti

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • *kūpināta menca bez galvas 462
  • Vai kūpinātas reņģes 600
  • *karupeļi 414
  • *gurķi marinei 182
  • *skābs krējums 250
  • *galda marutki 30
  • *loki 33

Pagatavošana

30 min.
  1. Ar mizu vārītus kartupeļus notīra, atdzese. Zivis iztīra, novelk ādu, izņem asakas, sagriež gabaliņos. Lokus nomazga, sagriež.
  2. Kartupeļus un gurķus sagriež šķēlītes ( no ceturdaļām). Krējumam pieliek marutkus, sāli, pusi loku. Mercē iemaisa gurķus, zivis, kartupelus.
  3. *šo salatu pagatavošanai var izmantot jebkuru kūpinātu zivi
  4. **daļu kartupeļu var aizvietot ar burkāniem, āboliem, vai puraviem, iegūstot atsķirīgu garšu un krāsu

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti