Zemeņu kārums

4 1

Sastāvdaļas

  • BISKVĪTAM
  • 1 kārba kondensēta piena ar cukuru
  • 2 olas
  • 1 glāzi milti
  • Paciņa cepampūlvera
  • PILDĪJUMAM
  • 600 g skāba krējuma
  • Paciņa vanilīna
  • 150 g pūdercukura
  • 500 g zemenes

Pagatavošana

60 min.
  1. Biskvītam sajauc visas sastāvdaļas, liek ietaukotā veidnē un cep 180 grādu t 30 min. Atdzisušu pārgriež pa vidu.
  2. Krēmam saputo skābo krējumu ar pūdercukuru un vanilīnu. Krēmu un zemenes sadala divās daļās. Uz biskvītu liek krējumu, uz tā - sagrieztas zemenes, virsū otru biskvīta kārtu un atkal krējumu un zemenes. LAI LABI GARŠO!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti