Biezpiena cepumu kūka

5 1

Sastāvdaļas

  • Biezpiens 3 paciņas
  • Selgas cepumi 2 paciņas
  • Saldais krējums 250gr 35%
  • Buņdžiņa kondensētā piena ar cukuru
  • Marmelāde 300gr
  • Kakao

Pagatavošana

15 min.
  1. Uzkuļ saldo krējumu bez cukura.Atsevišķā traukā saspaida biezpienu, pievieno sakulto saldo krējumu, pievieno Sguščonku(kondensēto pienu), pieliek klāt sīki sagrieztu marmelādi.Visu labi samaisa.Traukā klāj cepumus vienu kārtu, virsū liek pusi masas, tad atkal cepumus un atlikušo masu.Pa virsu uzber kakao caur sietiņu.Ja gribās, šo visu var uztaisīt kā saldo desertu, nevis kā kūku.Tad vienkārši paņem cepumus un sablenderē pulverī.Liek visu tieši tā pat pa kārtām.Un uz nakti ledusskapī.No rīta ar kafiju...Lielisks iesākums dienai:)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti