Bezpiepūles ābol/kanēļ kraukšķis

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 palieli āboli
  • 175 grami cukurs
  • 100 grami miltu
  • 1 tējkarote kanēļa
  • 350 grami auzu pārslu
  • 80 grami margarīna vai sviesta

Pagatavošana

60 min.
  1. uzkarsē krāsni uz 180 grādiem.
  2. - uz cepešpannas mazdrusciņ apcep auzu pārslas.
  3. Nomizo ābolus un sagriž plānās šķēlītēs.
  4. Bļodai ar sagriztajiem āboliem pievieno 100 gramus cukura, 1 ēdamkaroti miltu,kanēli un samaisa visu kopā.
  5. masu ieklāj cepamajā pannā, kura pirms tam ieziesta ar mazdrusciņ eļļu vai margarīnu.
  6. Bļodā sajauc apceptās auzu pārslas ar atlikušo cukuru (75 grami) un miltiem. Tad pievieno margarīnu vai sviestu. Masu labi samaisa tā, lai +- ir bez kaut kādiem milzu auzu pārslu kunkuļiem.
  7. Tad to visu pārklāj pāri ābolīšiem un liek cepties uz 180 grādiem uz kādām 45 minūtēm.
  8. =
  9. rezultātā sanāk saldi skābeni skramšķīgs deserts, kas jāēd ar karoti no bļodiņas.
  10. (:

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti