Banāna deserts

2009. gada 7. jūnijs
Foto: Dženifera
Pagatavošana
20 min
1. Banānu attīra no mizas un uzliek virsū šokolādes gabaliņus (ja ir mērce, tad to nelej virsū banānam tagad, bet pēc banāna uzcepšanas).
2. Banānu tādā veidā liek cepeškrāsnī cepties, uz 150-200 grādiem.
3. Kad šokolāde izkususi, tad jau ir gatavs, un var ņemt ārā banānu no cepeškrāsns, bet vienalga jāskatās pēc banāna izcepšanās, cik izcepies viņš ir.
4. Ja esat izlēmuši liet šokolādes mērci, tad tagad tas ir jāizdara.
5. Uzliekat virsū saldējuma bumbiņas (daudzums neierobežots :)) un pasniedzat.
6. Ļoti garšīgs deserts.
7. Lai labi garšo!
Uz augšu