Rīsu garšīgais

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 pac. (200 g) rīsu
  • Gabaliņš vistas fileja
  • 150g zaļie zirnīši
  • 1 pac. (150g) saldais krējums
  • Eļļa
  • Sāls

Pagatavošana

50 min.
  1. Sī recepte ir domāta 2 personām.
  2. Uzvāram rīsus (ņemam katlu, uzvāram ūdeni, ieliekam rīsus un pievienojam sāli pēc garšas)
  3. Kad rīsi gatavi liekam sietā vai traukā, lai notek, pagaidām atstājam tur pat uz kādu brīdi
  4. Ņemam vistas fileju un griežam viņu gabaliņos (apm. 2 cm garumā un 6,7mm platumā)
  5. Tad ņemam karsējam pannu, ielejam eļļu un liekam vistas fileju cepties.
  6. Kad vistas fileja ir labi apcepta (brūna, zeltaina), pievienojam saldo krējumu (visu paciņu) un mazliet to visu pavāram, ~ 5 min, tad ņemam nost.
  7. Ņemam rīsus un saberam katliņā vai kādā citā traukā.
  8. Pievienojam rīsiem visu pannas saturu un samaisam, tad liekam klāt zaļos zirnīšus, viņiem nav jābūt daudz, bet var arī likt vairāk kā kuram tā gaume, tā kā man garšo zaļie zirnīši tos lieku vairāk :)
  9. Kad viss tas samaisīts - voila gatavs.
  10. Labu apetīti!

Komentāri

Agnese 2009. gada 13. septembris 14:52
Paldies!
Sanāca ļoti garšīgi, pievienoju vēl klāt arī vistas garšvielu un maltus saldos piparus
Tiesa gan beigās viss sanāca diezgan pasauss... nepievienoju pat visus rīsus...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni