Dzērveņu bučas

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 olu baltumi
  • 2 glāzes cukura
  • 1 glāze dzērveņu
  • 1 Tāfelite melnās šokolādes (70%)

Pagatavošana

40 min.
  1. Atdala olu baltumus no dzeltenumiem, bezē pagatavošanai būs nepieciešami tikai olu baltumi,
  2. Kafijas dzirnaviņās cukuru samaļ pūdercukurā,
  3. Olu baltumus samaļ stingrās, blīvās putās,
  4. Pūdercukuru samaisa ar stingri sakulto olu baltumu masu. Masu iepilda kulinarijas maisiņā,
  5. Uz pannas uzklāj cepampapīru un uz tā izspiež aptuveni divlatnieka lieluma olbaltuma mīklas plācenišus,
  6. Liek pannu krāsnī, cep apmeram 15 minūtes 200 grādu tempertūrā. Cepumi ir gatavi kad iekrāsojas maigā krēmkrāsā,
  7. Kāmēr cepumi atdziest, udens peldē izkausē šokolādi,
  8. Izkausēto šokoladi uzklāj plānā kārtiņā uz katra cepumiņa, un ''uzlimē'' pāris dzērvenes.
  9. Dzērveņu skābums un melnā šokolāde neitralizē bezē saldumu, rezultatā iegūst - skabeni rugteni- saldās dzērveņu buciņas ;]

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti