Ungāru gulašzupa

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas
  • 2 sīpoli
  • 2 burkāni
  • 4 kartupeļi
  • 2 tējk. ķimeņu
  • 2 tējk. paprikas pulvera
  • 1 glāze vārītas pupiņas vai 1 bundž. konservētu pup
  • 1 pētersīļa sakne
  • 1 galv. ķiploka
  • Sarkanie pipari
  • Sāls
  • Zaļumi

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagrieztus sīpolu apcep taukvielās, pievieno ķimenes, sarkanās paprikas pulveri un cūkgaļu. Nedaudz apcep, pievieno ūdeni, lai pārklātu gaļu un sautē 10 minūtes. Pārlej katlā, pievieno 2 litrus ūdens un burkānus. Pēc 10 minūtēm ieber sagrieztus kartupeļus. Beidzamo pievieno sasmalcinātu pētersīļa sakni un iespiež ķiplokus. Sāls un sarkanie pipari pievienojami pēc garšas.

Komentāri

Ruta 2010. gada 3. novembris 09:46
Nezinu, kas pie vainas...pavāra meistarība vai receptes sastāvdaļas, bet zupiņa sanāca ļoti garda :D
uksis 2009. gada 8. decembris 08:36
ņam ņam ņam! :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas