
Recepte ir drusku pamainījusies.
Sīpolus samaļ, vai sablenderē, liek klāt tikai sulu. Rezultāt - ātrāk marinējas, izskats labāks, garšīgāks un mazāk vajag sīpolus.
Labu apetīti!
Praktiskā latvieša padoms: ziemā, kad sagribas šašliku es necepu ārā, bet krāsnī, uz oglēm, i māja silta, i šašliki feini (tikai čības un pudeles gan nekuriniet :) )
Sīpolus samaļ, vai sablenderē, liek klāt tikai sulu. Rezultāt - ātrāk marinējas, izskats labāks, garšīgāks un mazāk vajag sīpolus.
Labu apetīti!
Praktiskā latvieša padoms: ziemā, kad sagribas šašliku es necepu ārā, bet krāsnī, uz oglēm, i māja silta, i šašliki feini (tikai čības un pudeles gan nekuriniet :) )