Liellopa gulašs

3 1
Liellopa gulašs
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopa gaļas
  • 5 palieli baltie sīpoli
  • 3-4 daiviņa/s ķiploka
  • 2 burkāni
  • 1 neliela paprika
  • Dilles
  • Svaigs baziliks
  • Saldais krejums
  • 2 ēd. k. tomātu pastas
  • 1 liellopu gaļas buljona kubiciņš
  • Sāls
  • Pipari
  • Lauru lapas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagriež gaļu nelielos kubiņos, pievieno ķiplokus, liek uz pannas un nedaudz apcep.
  2. Pārliek katlā, pārlej ar vārītu ūdeni, pievieno nedaudz dilles, baziliku, lauru lapas, buljona kubiciņu, tomātu pastu un sāk sautēt.
  3. Sīpolus apcep sālī, piparos un pievieno gaļai.
  4. Pēc aptuveni 20 min. sagriež ripiņās burkānus un papriku, apcep sālī, piparos un pievieno gaļai.
  5. Kad gaļa tikpat kā gatava, pievieno saldo krējumu un pasautē aptuveni 10 min.
    Pasniedz ar rīsiem un marinētiem gurķīšiem.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Aga 2016. gada 19. maijs 12:32
Viss vis gardaak tomer ir
Ar varitiem kartupelisiem un mazsalitiem gurkisiem + salatiem pec pasa gaumes
Baškīrs 2016. gada 2. februāris 23:10
Sanāca ļoti garšīgi.Laba recepte,bet tas nav gulašs.Vajag izdomāt citu nosaukumu.Es saucu to par "baškīru mērci".
Laila 2014. gada 6. oktobris 20:26
Super gardi!
Svaigu baziliku gan aizvietoju ar kaltētu (jo roka neceļas izniekot zaļumus tos vārot :), sorry), liellopa gaļas vietā liku teļa gaļu. Pasniedzu ar rīsiem un daudz svaigiem zaļumiem. Patiešām gardi! Liels paldies par recepti! :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni