Auzu pārslu desiņas

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltas cūkgaļas
  • 2 glāzes auzu pārslas
  • ¾ glāzes ūdens
  • 1 ola
  • ½ glāze asās tomātu mērces
  • 2 ēd.karotes maltas ķimenes
  • 3 daiviņas ķiploks
  • Sāls un pipari - pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaltai gaļai pievieno tomātu mērci, ūdeni, auzu pārslas, ķimenes, sāli, pipaŗus, sasmalcinātu ķiploku, olu. Masu samīca ar rokām. Masu uz 8 stundām noliek vēsā vietā. Pēc tam veido ~ 8 cm garas desiņas (apmēram 2 pirkstu resnumā) un cep eļļā. Cep līdz paliek tumši brūnas.
  2. Pasniedz ar kartupeļiem vai salātiem. Var ēst arī aukstas.
  3. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni