Sākums > Receptes > Zupas

Citādāka laša zupa

2008. gada 28. decembris
Foto: Vēsma Beroza
Pagatavošana
1 min
1. Laša zupas izlasi ieliek katliņā ar ūdeni un nedaudz garšvielām,vāra līdz lasis ir gatavs.
2. Gatavo lasi izņem no katliņa un atdala no asakām, ja tādas ir un sadala mazākos gabaliņos.
3. Tjā pašā buljonā kurā vārīja lasi,tagad liek vārīties burkānus un kartupeļus,kad kartupeļi pusgatavi pievieno burkānus- vāra līdz mīksti.Pievieno saceptus sīpolus,var arī svaigus likt klāt.
4. Kad vis ir izvārījies mīksts pievieno kausēto siera paciņu un samaisīt labi, tad pievieno sagatavoto lasi un vārā līdz pirmajam burbulim.Garšvielas pievienot pēc vajadzības. Pāri pārkaisa sasmalcinātās garšvielas.
5. Labu apetīti!
Uz augšu