Garšaugos vārīta, apcepta cūkas galva

3 1
Garšaugos vārīta, apcepta cūkas galva
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • Cūkas pusgalva (svaiga)
  • Burkāns
  • Pētersīļa sakne
  • Sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Lauru lapa
  • Ķiploka daivas

Pagatavošana

180 min.
  1. Cūkas galvu ar garšsaknēm un visu pārējo liek lielajā katlā.
  2. Vāra tik ilgi, kamēr galva gandrīz gatava, bet pietiekoši stingra, lai varētu izņemt no katla vienā gabalā. Vārīšanas ilgums atkarīgs no cūkas izmēriem.
  3. Galvu izņem ārā, liek uz plāts, šauj cepeškrāsnī. Vēlams ausi un šņukuru aptīt ar foliju, lai tie neapdegtu. Apbrūnina vismaz 30 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Galvu izņem ārā, liek uz plāts, šauj cepeškrāsnī. Vēlams aus...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni