Mana iecienītākā vistas zupa

3 1

Sastāvdaļas

  • Svaiga vistas gaļa
  • Rīsi 150g
  • Burkāns
  • 3 vidēja lieluma kartupeļi
  • Sāls
  • Žāvēti, sasmalcināti ķiploki

Pagatavošana

30 min.
  1. Ja izvēlas, vistas gaļu, kuru pēc tam jaatdala no kauliņiem vai jasasmalcina, tad novāra vispirms vistu. Kad vista gatava, to izņem no katliņa un jau esošajā ūdenī pievieno rīsus. Ja izvelas mazus vistas gabaliņus, kuri nav jāsmacina, tad var likt vārīties reizē ar rīsiem.
  2. Pievieno uz dārzeņu rīves sasmalcinātu burkānu.
  3. Kad rīsi vidēji gatavi, pievieno kubiciņos sagrieztus kartupeļus un gaļu, ja tā bija īepriekš jāatdala no kauliņa vai jāsasmalcina. Pievieno sāli un sasmalcinātus ķiplokus pēc garšas. Vāra līdz kartupeļi gatavi.
  4. Ātri, ērti un vienkārši.
  5. Labu apetīti ;)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas